Zware blessures voor Axel Louis

Zware blessures voor Axel Louis
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Afgelopen weekend is Axel Louis hard ten val gekomen tijdens een training op het circuit van Ernée. De KTM-rijder kwam op de grote triple in de problemen en sprong van zijn machine. De harde landing zorgde ervoor dat hij een ruggenwervel gebroken heeft en zijn kuitbeen. Dat betekend dat de Fransman dit seizoen niet meer in actie zal komen.

Louis kwam jaren uit voor 114 Motorsport maar maakt een paar maanden geleden de overstap naar Team VRT-Nordpesca-KTM. Wat de plannen voor 2022 zijn is nog niet bekend, voorlopig staat alles in het teken van volledig herstellen.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Instagram

LEES MEER  Nederland is groot leverancier tijdens de EMX-finale

Uw reacties

Ook te lezen