Bogers: “Ik weet dat ik verder naar voren kan zitten.”

Bogers: “Ik weet dat ik verder naar voren kan zitten.”
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na Lacapelle Marival kan Pauls Jonass moeilijk leven met de zesde plaats in het dagklassement. De Let wordt vierde en vijfde tijdens de manches in Frankrijk. Brian Bogers moet hard werken na een fout in de beginfase van de eerste manche. Beide GasGas-rijders vertellen op MXMag over de twaalfde GP van het seizoen.

Pauls Jonass:
‘’Op papier was dit een hele goede dag maar om met een vierde en vijfde plaats in de manches zesde te worden in het dagklassement is moeilijk te accepteren. Ik voelde me in beide manches sterk op de motor en de setup van de GasGas MC 450F werkt echt perfect. Ik mis alleen net dat laatste beetje snelheid in de manches. Vandaag was wel een verbetering ten opzichte van vorig weekend waardoor het een positieve dag was. We hebben goed gescoord en we hebben nog veel wedstrijden te gaan.’’

Brian Bogers:
‘’Het was een moeilijke dag voor mij. Een slechte start in de eerste manche in combinatie met een valpartij in de eerste ronde zorgde ervoor dat ik ver achter lag. Ook reed ik wat verkrampt en zat het ritme er niet goed in. Helaas was mijn start in de tweede manche niet veel beter maar na een aantal ronden kwam ik aan op een veertiende plaats. Hier heb ik de hele manche gereden. Het was niet mijn beste dag maar wanneer ik een betere start kan pakken, weet ik dat ik verder naar voren kan zitten. Dat is het plan voor de volgende wedstrijd in Spanje.’’

LEES MEER  Mikkel Haarup scoort weer een negende plaats

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: GasGas & NiekFotografie

Uw reacties

Ook te lezen