De Wolf: “Ik heb er het hoogst haalbare uitgehaald”

De Wolf: “Ik heb er het hoogst haalbare uitgehaald”
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In Arco di Trento heeft Kay de Wolf goed weten te scoren tijdens de veertiende wedstrijd van het FIM wereldkampioenschap MX2. De Husqvarna-rijder werd zesde op het prachtige Noord-Italiaanse circuit. Hier doet de 17-jarige Brabander zijn verhaal vanaf Crossodromo Ciclamino.

Kay de Wolf:
‘’Ik ben heel blij met mijn resultaten van vandaag na mijn valpartij van vorig weekend waarbij ik mijn neus brak. Ik had niet verwacht dat ik terug kon slaan zoals ik nu heb gedaan vandaag. Ik heb er het hoogst haalbare uitgehaald met een zesde plaats. Ik wist in beide manches een goede start te pakken en kon hierdoor buiten de problemen blijven. Ik reed goed vandaag en heb er van genoten. Ik kijk enthousiast uit naar de volgende wedstrijd op woensdag!’’

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: jpacevedo.photo

LEES MEER  VIDEO: de laatste race van Antonio Cairoli

Uw reacties

Ook te lezen

 • VIDEO: Spectaculaire valpartij Romain Febre

  VIDEO: Spectaculaire valpartij Romain Febre

  MXGP vicewereldkampioen Romain Febvre deed het vandaag prima in de SX van Parijs. In de tweede SX1 race liep het echter flink mis voor Febvre die jacht maakte op leider …
 • Musquin een maatje te groot in Parijs

  Musquin een maatje te groot in Parijs

  Vandaag was er geen twijfel mogelijk over de sterkste man in Parijs. Marvin Musquin won de drie SX1 wedstrijden en daarmee is de KTM-rijder de nieuwe King of Paris. Landgenoot …
 • Kyle Peters is de Price of Paris

  Kyle Peters is de Price of Paris

  De nieuwe ‘Price of Paris” is Kyle Peters die vanmiddag in Parijs alle SX2 wedstrijden wist te winnen. De Honda-rijder won in de “Paris La Défense Arena” voor Maxime Renaux …
 • Musquin pakt de Superpole voor MXGP-sterren

  Musquin pakt de Superpole voor MXGP-sterren

  In het Paris La Défense Arena heeft Marvin Musquin de Superpole weten te winnen voor de Supercross Paris. De KTM-rijder was in zijn vliegende rondje sneller dan Antonio Cairoli en …