Meer Yamaha experience bij de dealers in 2022!

Meer Yamaha experience bij de dealers in 2022!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De wereldwijde veranderingen als gevolg van de coronapandemie hebben bij Yamaha Motor Europe, branch Benelux geleid tot een nieuwe, meer dealer-gefocuste strategie. Concreet betekent dit dat het merk haar 2022-modellenlijn zal presenteren op de EICMA-show in Italië, waarna klanten tijdens diverse lokale evenementen bij dealers worden uitgenodigd om de producten zelf te proberen en ervaren. Yamaha zal begin 2022 dus niet aanwezig zijn op het Salon in Brussel en Motorbeurs Utrecht.

Vertrouwde omgeving
Country Manager Mario Janssen legt uit: “De grote shows mogen, als gevolg van de pandemie, slechts een beperkt aantal bezoekers verwelkomen. Dat houdt in dat we onze rijders en fans via andere manieren kennis moeten laten maken met onze nieuwe modellen. Dat gebeurt gedeeltelijk online, maar we beseffen ook dat de beleving voor klanten met Yamaha-producten steeds belangrijker wordt. Daarom willen we klanten een experience laten beleven en ervoor zorgen dat ze de producten zelf kunnen ervaren. Onze Yamaha-dealers zijn de belangrijkste contactpersonen voor alle Yamaha-rijders. Daarom is het eigenlijk heel logisch dat zij onze klanten deze experience gaan aanbieden. In een vertrouwde omgeving voor zowel de klant als de dealer.”

 

 

Yamaha Demo Ride Tour
De belangrijkste nieuwe troef van Yamaha is de Demo Ride Tour. Tijdens deze tour bezoekt een indrukwekkende truck met daarin nieuwe en bestaande motoren de lokale Yamaha-dealers. Yamaha komt dus naar u toe volgend jaar. Geïnteresseerden krijgen de kans om – geheel vrijblijvend – de hele modellenvloot te bekijken en testritten te maken. Daarnaast zijn er vele andere activiteiten te beleven, leuke prijzen te winnen en interessante aanbiedingen te scoren. De Yamaha Demo Ride Tour is kortom een grote, lokale show in de vertrouwde omgeving van de lokale Yamaha-dealer. Meer informatie over de Yamaha Demo Ride Tour vind u binnenkort terug op de Yamaha-website.

Yamaha Experience Event
Naast grote lokale evenementen organiseert Yamaha, zodra alle versoepelingen en maatregelen het toelaten, bovendien ook een Experience event. Tijdens dit unieke event krijgen alle Yamaha-fans de mogelijkheid kosteloos en vrijblijvend plezier te maken met allerlei Yamaha-producten, naast meet and greets met coureurs, shows, workshops, muziek en nog veel meer.

Betekent dit alles dan dat Yamaha rond het Salon en Motorbeurs Utrecht helemaal niets doet? Mario Janssen: “Uiteraard laten we bij Yamaha het Salon en Motorbeurs Utrecht niet stilletjes voorbijgaan. Rijders en fans kunnen dan ook iets heel speciaals verwachten tijdens deze periodes. Hou de Yamaha-socials en website in de gaten!”

Uw reacties

Ook te lezen

 • VIDEO: Lommelwood is er klaar voor!

  VIDEO: Lommelwood is er klaar voor!

  Tijdens de laatste voorbereidingen op de MXGP of Flanders eerder vandaag, gooide Tom Henderikx zijn drone de lucht in. Hieronder zie je de baan van de Heeserbergen in Lommel in …
 • Jago Geerts maakt zijn comeback in Lommel

  Jago Geerts maakt zijn comeback in Lommel

  Tijdens de openings-Grand Prix in Argeninie brak Jago Geerts zijn linkerelleboog en rechtersleutelbeen. Er volgden twee succesvolle operaties en een lange revalidatie. Eerder deze week kreeg hij groen licht van …
 • Jack Chambers geeft een update na de crash

  Jack Chambers geeft een update na de crash

  Afgelopen zondag kwam Jack Chambers zwaar ten val tijdens de eerste manche in Loket. De wedstrijd werd zelfs stilgelegd om de Amerikaan te kunnen verzorgen op het circuit. De schade …
 • X Games held Julien Vanstippen komt naar Lommel!

  X Games held Julien Vanstippen komt naar Lommel!

  Jawel dat heb je goed gelezen. FMX superster Julien Vanstippen zal dit weekend van de partij zijn tijdens MXGP Lommel met een wervelende freestyle show! Voor z’n eigen publiek brengt …