Meer Yamaha experience bij de dealers in 2022!

Meer Yamaha experience bij de dealers in 2022!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De wereldwijde veranderingen als gevolg van de coronapandemie hebben bij Yamaha Motor Europe, branch Benelux geleid tot een nieuwe, meer dealer-gefocuste strategie. Concreet betekent dit dat het merk haar 2022-modellenlijn zal presenteren op de EICMA-show in Italië, waarna klanten tijdens diverse lokale evenementen bij dealers worden uitgenodigd om de producten zelf te proberen en ervaren. Yamaha zal begin 2022 dus niet aanwezig zijn op het Salon in Brussel en Motorbeurs Utrecht.

Vertrouwde omgeving
Country Manager Mario Janssen legt uit: “De grote shows mogen, als gevolg van de pandemie, slechts een beperkt aantal bezoekers verwelkomen. Dat houdt in dat we onze rijders en fans via andere manieren kennis moeten laten maken met onze nieuwe modellen. Dat gebeurt gedeeltelijk online, maar we beseffen ook dat de beleving voor klanten met Yamaha-producten steeds belangrijker wordt. Daarom willen we klanten een experience laten beleven en ervoor zorgen dat ze de producten zelf kunnen ervaren. Onze Yamaha-dealers zijn de belangrijkste contactpersonen voor alle Yamaha-rijders. Daarom is het eigenlijk heel logisch dat zij onze klanten deze experience gaan aanbieden. In een vertrouwde omgeving voor zowel de klant als de dealer.”

 

 

Yamaha Demo Ride Tour
De belangrijkste nieuwe troef van Yamaha is de Demo Ride Tour. Tijdens deze tour bezoekt een indrukwekkende truck met daarin nieuwe en bestaande motoren de lokale Yamaha-dealers. Yamaha komt dus naar u toe volgend jaar. Geïnteresseerden krijgen de kans om – geheel vrijblijvend – de hele modellenvloot te bekijken en testritten te maken. Daarnaast zijn er vele andere activiteiten te beleven, leuke prijzen te winnen en interessante aanbiedingen te scoren. De Yamaha Demo Ride Tour is kortom een grote, lokale show in de vertrouwde omgeving van de lokale Yamaha-dealer. Meer informatie over de Yamaha Demo Ride Tour vind u binnenkort terug op de Yamaha-website.

Yamaha Experience Event
Naast grote lokale evenementen organiseert Yamaha, zodra alle versoepelingen en maatregelen het toelaten, bovendien ook een Experience event. Tijdens dit unieke event krijgen alle Yamaha-fans de mogelijkheid kosteloos en vrijblijvend plezier te maken met allerlei Yamaha-producten, naast meet and greets met coureurs, shows, workshops, muziek en nog veel meer.

Betekent dit alles dan dat Yamaha rond het Salon en Motorbeurs Utrecht helemaal niets doet? Mario Janssen: “Uiteraard laten we bij Yamaha het Salon en Motorbeurs Utrecht niet stilletjes voorbijgaan. Rijders en fans kunnen dan ook iets heel speciaals verwachten tijdens deze periodes. Hou de Yamaha-socials en website in de gaten!”

Uw reacties

Ook te lezen

 • Tijdschema MXGP Spanje 2021

  Tijdschema MXGP Spanje 2021

  Voordat het FIM wereldkampioenschap MXGP-MX2 voor vijf wedstrijden naar Italie reist heeft de serie nog een stop in Spanje. Bij het intu Xanadú Shopping Centre wordt voor het tweede jaar …
 • MXGP Intu Xanadu : de live timing

  MXGP Intu Xanadu : de live timing

  De 13de ronde van het WK motorcross vindt morgen en overmorgen plaats in Arroyomolinos, vlakbij Madrid. Naast de MX2 en MXGP komen in Spanje ook de WMX en EMX125 rijders …
 • Technische fiche 2022 Honda CRF250R

  Technische fiche 2022 Honda CRF250R

  Honda’s MX2 motor blonk altijd al uit qua handelbaarheid en comfort. Het vorige model kreeg echter ook veel kritiek omdat hij niet krachtig genoeg was en wel een afslankingskuur kon …
 • Tixier mikt op rentree in Arco di Trento

  Tixier mikt op rentree in Arco di Trento

  Met pijn in zijn hart was Jordi Tixier het afgelopen weekend toeschouwer in Lacapelle Marival. De Fransman kon voor eigen publiek niet in actie komen door een blessure. Na het …