VIDEO: Nieuw ‘speelgoed’ voor Jeffrey Herlings

VIDEO: Nieuw ‘speelgoed’ voor Jeffrey Herlings
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Terwijl heel wat collega’s genieten van een welverdiende vakantie heeft kersvers MXGP wereldkampioen Jeffrey Herlings (27) de blik al op 2022 gericht. Net zoals in de MX2 komt KTM voor 2022 met een grote update. Daar hoort dus ook testwerk bij!

De vorige generatie van de KTM SX450F werd in 2018 geïntroduceerd. Toch was-ie dit jaar nog steeds competitief genoeg om ‘the Bullet’ aan zijn vijfde wereldtitel te helpen. De eerste tests met Herlings’ nieuwe speelgoed verliepen echter zeer positief. Dat liet Jeffrey deze week aan de NOS weten bij de uitreiking van de Hans de Beaufort beker, de belangrijkste onderscheiding in de Nederlandse motorsport.

Klik hier voor de video.

Foto: Samo Vidic/Red Bull Contenpool

LEES MEER  Mugen gaat deelnemen aan de FIM E-Xplorer

Uw reacties

Ook te lezen