Nieuw in Hoco Parts line-up: Red Bull SPECT Eyewear

Nieuw in Hoco Parts line-up: Red Bull SPECT Eyewear
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Met de nodige trots kunnen we melden dat Hoco Parts per 1 november 2021 de officiële distribiteur van Red Bull SPECT Eyewear is geworden. Hierdoor geven we de veeleisende off- road rijder nog meer keuze als het op motorcrossbrillen aankomt. Vanaf heden zijn de modellen Strive en Whip leverbaar, evenals de nodige accessoires voor de brillen.

Het stijlvolle brillenmerk SPECT Eyewear heeft meer dan veertig jaar ervaring in de optica en dat zie je terug in de producten die zij leveren. Vanzelfsprekend ontdek je die jarenlange ontwikkeling ook in hun collectie aan off-road brillen. Deze lijn werd overigens samen met Red Bull opgezet. Sinds 2016 is de energiedrankleverancier namelijk aan boord gestapt en de twee Oostenrijkse partijen werken nauw samen om de best mogelijke crossbrillen tegen een aantrekkelijke verkoopprijs te leveren. Het resultaat zijn de fraai ogende Strive en Whip.

Zowel de Strive en Whip beschikken over fijne features die zorgen dat een crosser of endurorijder zich kan blijven concentreren op het daadwerkelijke rijden. Hij of zij hoeft zich namelijk geen zorgen te maken om zijn Red Bull SPECT Eyewear crossbril. Deze is namelijk voorzien van diverse technologieën die altijd zorgen dat de rijder over een zo goed mogelijk zicht beschikt.

Naast de off-road brillen neemt Hoco Parts ook enkele prachtige zonnebrillen van Red Bull SPECT Eyewear op in de line-up. Op deze manier kan de off-road rijder ook naast de baan genieten van de kwaliteit die Red Bull SPECT Eyewear te bieden heeft.

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Hoco Parts

LEES MEER  Jake Millward verlengt bij Verde Substance-KTM

Uw reacties

Ook te lezen