X

Barcia: “Dit was een geweldige race!”

De afgelopen drie seizoenen wist Justin Barcia de eerste wedstrijd van het seizoen te winnen. Deze keer moest ‘BamBam’ genoegen nemen met de derde plaats genoegen nemen. Michael Mosiman wil heel graag zijn eerste Supercross-zege pakken maar in Anaheim is dat niet gelukt na problemen in de beginfase. Met een zesde plaats was Mosiman niet ontevreden, de TLD-rijders blikken hier terug op de finales in het Angel Stadium.

Justin Barcia:
“Dit was een geweldige race! Ik heb veel plezier gehad en we hebben daar geweldige gevechten gehad. De druk is nu weg en ik kan aan mezelf werken, doorgaan en plezier blijven hebben. Het was een geweldige winter waarin wij hard hebben gewerkt om zowel mijzelf als de motor beter de maken. Ik ben blij met het resultaat, het is goed om met een podiumplaats aan het kampioenschap te beginnen en nu is het verder bouwen. Ik kijk echt uit naar de volgende race!”

Michael Mosiman:
“Anaheim I staat in de boeken en het was een hele heftige! Ik heb de hele dag zoveel plezier gehad, eerlijk gezegd meer plezier dan ik ooit tijdens een evenement. Ik voelde me super zelfverzekerd op de motor en alles klikte, ik reed gewoon goed binnen mijn mogelijkheden. Het is jammer dat de finale niet goed begon waardoor ik later ook nog in de problemen kwam, het is daar in het achterveld behoorlijk hectisch. Ik ben trots over het rijden en over het feit dat ik nog als zesde wist te finishen. Ik denk dat ik kan mee doen in de titelstrijd.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: GasGas