Keert Anstie terug bij Star Racing-Yamaha?

Keert Anstie terug bij Star Racing-Yamaha?
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De geruchten dat Max Anstie terugkeert bij Star Racing-Yamaha-MonsterEnergy worden steeds sterker! De Brit heeft een ‘Supercross Only’ deal met Fire Power Honda Team maar gezien de problemen binnen het FIM world championship Supercross zou dit contract eerder kunnen eindigen. Anstie wordt genoemd bij het team waar in 2025 geen plaats meer is voor Jordon Smith en Stilez Robertson. De toekomst van Enzo Lopes is onduidelijk nadat een operatie aan de onderarmen verkeerd is verlopen.

In 2010 kwam de inmiddels 31-jarige crosser uit voor Star Racing, wanneer er een nieuwe samenwerking komt is die voor alle drie de kampioenschappen!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Onbekend

LEES MEER  Dean Gregoire maakt rentree met een dagzege

Uw reacties

Ook te lezen