X

El Chupacabra Ranch van Blake Baggett te koop

Ondanks dat het nog niet officieel werd bekend gemaakt lijkt het erop dat Blake Baggett zich zal terugtrekken als competitierijder. Wel staat zijn legendarische El Chupacabra Ranch al in het uitstalraam.

Baggett was er niet bij in Anaheim 1 en ook vorig jaar was hij niet te bespeuren tijdens de opener in Houston. De hoofdreden is natuurlijk de meervoudige polsfractuur en een geschil met voormalig team Rocky Mountain. Hij wenst ook het metaalbedrijf van zijn vader over te nemen.

En dus heeft Blake Baggett zijn 30 hectare grond in niemandsland, op anderhalf uur van Orlando, Florida, niet meer nodig. We hebben het over de mythische El Chupacabra ranch waar hij en zijn familie zo hard voor hadden gewerkt. Na een eerste mislukte poging om het vorig jaar op de markt te brengen, staat het eigendom in Groveland, Florida, opnieuw te koop. Voor u uw spaarvarken een flinke hengst geeft, het totaalpakket kost 4.875.000 dollar. Daar krijg je dertig hectare land bij en de nog top geprepareerde SX- en MX-banen maar ook de gebouwen en een huis.