X

Justin Barcia over het grijpen van de Redplate

Na Oakland heeft Justin Barcia de ‘Redplate’ veroverd door derde te worden tijdens de tweede wedstrijd van het Monster Energy AMA Supercross Championship. De GasGas-rijder vertelt hier over de wedstrijd en ook zijn teamgenoot Michael Mosiman komt aan het woord.

Justin Barcia:
“Ik reed gewoon mijn race en heb met plezier gereden. Ik kreeg een beetje krap halverwege de wedstrijd maar gelukkig kon in mezelf herstellen. Ik zal Eli (Tomac) dichterbij komen waardoor ik moest blijven gaan. Ik probeer de aansluiting bij Anderson en Plessinger te vinden maar ze reden geweldig vandaag. Ik wil deze race opdragen aan Fed (Ryan Fedorow), hij vorig weekend om het leven tijdens een ongeluk, deze wedstrijd is voor hem. Ik kan het hele team niet genoeg bedanken.”

Michael Mosiman:
“Het was zo fijn om terug te zijn in mijn geboortestad, de fans waren geweldig! Het was een leuk weekend en ik ben er zeker van dat de fans mooie wedstrijden hebben gezien. Ik ben een beetje teleurgesteld over het resultaat, maar ik focus me op het positieve. Mijn snelheid was heel goed en ook de afstelling van de motor was perfect. Als je de afwerkingen dan niet goed weet te volbrengen is dat een teleurstelling. Het komt eraan, ik denk dat iedereen het weet en dat wij op de juiste weg zijn. Ik kijk uit naar de komende races.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: GasGas