X

Stewart zeer tevreden met de vijfde plaats

Met de vijfde plaats in San Diego is Malcolm Stewart erg tevreden. Hij blikt hier terug op de derde wedstrijd van het seizoen net als teamgenoten Dean Wilson en Jalek Swoll.

Malcolm Stewart:
“De avond was geweldig! Opnieuw een vijfde plaats, ik ben zeer tevreden! We hadden een leuk gevecht met Ferrandis en Webb. Het podium is heel dichtbij, een betere eerste helft van de wedstrijd kan mij helpen om op het podium te klimmen. We gaan in de goede richting en ik ben erg enthousiast over de manier waarop ik heb gereden. Ik kan het hele team niet genoeg bedanken. Het draait allemaal om consistent zijn en gewoon elke race leren en verbeteren.”

Dean Wilson:
“Op papier ziet mijn wedstrijd er niet goed uit maar ik voelde me eigenlijk goed tijdens de wedstrijden. Ik had een redelijke start in de finale maar een val in de beginfase zorgde voor problemen. Mijn koppelingshendel was afgebroken maar gelukkig kon ik verder. Het is een beetje frustrerend omdat ik me fysiek heel goed voelde en de gehele finale een goed tempo kon rijden. Ik kijk uit naar de volgende wedstrijd.”

Jalek Swoll:
“Ik weet waar ik moet zijn, dus de zevende plaats is dan niet zoals gewenst. Na mijn crash in Anaheim is dit het maximale dus ik zal het accepteren. De afgelopen tijd heb ik natuurlijk weinig op de motor gezetten maar het gevoel is goed. De starts moeten beter maar de snelheid is goed. Het is mijn eerste wedstrijd van het seizoen, zevende is dan ook niet slecht maar wij willen natuurlijk beter scoren!”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Husqvarna