X

Barcia en Brown over hun wedstrijd in Minneapolis

De wedstrijden van zowel Justin Barcia als Pierce Brown verliepen niet vlekkeloos in Minneapolis. Barcia werd vijfde tijdens de zevende wedstrijd van het seizoen, Brown moest tevreden zijn met de zesde plaats. Voor Brown was het de eerste wedstrijd van het Monster Energy AMA Supercross Championship 250SX EastCoast. Beide rijders vertellen hier over de wedstrijd in het US Bank Stadium.

Justin Barcia:
“Het is fijn om terug te zijn aan de oost-kust van het land. De Heat-race was eigenlijk best goed tot ik ten val kwam. Hierdoor was mijn startplaats in de finale minder maar ik heb er het beste van gemaakt. Vanaf de negende plaats kwam ik naar voren en toen collega’s onderuit gingen wist ik nog als vijfde over de finish te komen. Het rijden verliep erg moeizaam, daar ben ik dan ook niet tevreden mee. De vijfde plaats is goed maar het moet beter om in de titelstrijd mee te blijven doen.”

Pierce Brown:
“De Heat-Race was goed met een overwinning maar de start van de finale was niet goed. Ik begon in het middenveld en kwam als tiende uit de tweede ronden. Het was moeilijk om te passeren en dat brak mijn avond. Ik ben blij met de zesde plaats, geen slecht begin maar wij moeten zeker nog verbeteren om minimaal op het podium te komen. Het grootste deel ben ik enthousiast, ik heb vanavond wat dingen van de lijst afgestreept en ik ben klaar voor volgend weekend!”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: GasGas