X

Welke sites moet je als crosser volgen?

Als beginnende crosser vraag je je misschien af ​​waar je leuke websites kunt vinden. Op de site van Motocrossmag ben je natuurlijk al aan het juiste adres, maar online kun je nog veel meer informatie vinden. Je hebt wel een internet abonnement nodig, maar als je dit inmiddels geregeld hebt, kun je de onderstaande blogs doornemen. Let op, ze zijn helaas wel allemaal in het Engels.

Gatedrop
Bij Gatedrop draait alles om heet van de naald motorcross en supercross nieuws. De website is niet alleen super actueel, hij brengt ook geregeld interviews en achtergrondinformatie over rijders en teams. Daarnaast volgt Gatedrop ook de actualiteit als het op nieuwe motoren, uitrusting en gadgets aan komt. Je kan Gatedrop ook op Instagram volgen.

Motocross Action Magazine
Motocross Action Magazine publiceert maandelijks en is vooral gericht op het verstrekken van motorcross-specifieke informatie, waaronder crossmotor- en producttests. Hun specialiteit is raceverslaggeving, verhalen van rijders, technische kenmerken en huidige en aankomende evenementen.

MotoHead
MotoHeadmag is een andere professionele website, geschreven door racers voor racers. Je kunt hier het laatste Supercross- en Motocross-nieuws, crossmotor- en producttests, testen van motoren, allerlei video’s en mooie foto’s vinden. Bovendien heeft MotoHead ook een maandelijks digitaal magazine beschikbaar dat je hier vindt. Behalve het internationale nieuws besteedt MotoHead ook veel aandacht aan de Britse MX scène.

MXLarge
MXLarge is dé originele, Europese bestemming voor MX-fans. De website, opgericht in 1999, werd aanvankelijk gerund door Bernd Dietrich en Niels Bommer. Sinds geruime tijd staat nu de ervaren Australische motorsportjournalist Geoff Meyer aan het hoofd van MXlarge. Wie op zoek is naar nieuws komt hier zeker aan zijn trekken.

Charge The Bike
Charge The Bike is een blog over elektrische crossmotoren, recensies, uitrusting en informatie over de elektrische crossmotorindustrie. Met veel experts uit de crossmotorindustrie, is Charge The Bike eigendom van de ervaren crossmotorrijder, Sam Oldham. Sam houdt ervan om de trending elektrische crossmotoren te testen, te breken en te beoordelen in ruwe omgevingen in de natuur van Utah, de Verenigde Staten.

Dirt Rider
Dirt Rider omvat het nieuwste op het gebied van crossmotoren, enduro en off-road motorracen. Het is zonder twijfel een van de grootste offroad-motormagazines. Het is een goed boek voor iedereen die geïnteresseerd is in motorrijden en motorcrossen, of je nu een professional of een amateur bent.

BikeBrewers
BikeBrewers is een website over gepassioneerde en creatieve rijders. Vind je inspiratie voor je volgende custom crossmotor. Ze bevatten verhalen en foto’s van scramblers. Deze blog heeft op Facebook bovendien inmiddels al veel fans bij elkaar verzameld.

OTOR Magazine
Het hoeft niet altijd motorcross zijn! OTOR, ofwel On Track Off-Road, brengt je het beste op het gebied van motorcross, supercross, MotoGP en Superbike. Hoofdredacteur Adam Wheeler gaat voor kwalitatieve verhalen en prachtige foto’s. Zeker een aanrader.

Dirt Bike Magazine
Dirt Bike Magazine is het nummer één motorcross magazine gewijd aan offroad-motoren, crossmotoren en elektrische crossmotoren met ongeveer 4 nieuwe berichten per dag. Zo kun je dagelijks een update krijgen over je passie. Dirt Bike Magazine heeft bovendien op social media veel fans gekregen.