X

HOT: Ryan Dungey start in AMA Pro Motocross

Het Red Bull KTM Factory Racing team kondigde vandaag het verrassend nieuws aan dat negenvoudig AMA Supercross en Motocross Kampioen Ryan Dungey zal deelnemen aan de eerste twee wedstrijden van het AMA Pro Motocross kampioenschap.

Dungey zal racen met het Red Bull KTM Factory Racing-team tijdens de Fox Raceway National in Pala op 28 mei en de Hangtown Motocross Classic in Sacramento op 4 juni. Hij nam in 2017 afscheid als professionele rijder en zal terugkeren aan het starthek met de iconische #5 op zijn nummerbord. Eerder kondigde Antonio Cairoli aan om ook aan deze twee races deel te nemen.

Ryan Dungey:Ik ben erg blij dat ik de kans krijg om de eerste paar ronden van het seizoen voor Red Bull KTM te racen. Ik heb in mijn laatste racejaren veel succes gehad met KTM en het is spannend om terug te gaan en voor hetzelfde team te racen met veel geweldig personeel. Ik heb veel vertrouwen in het team wetende dat ik goede mensen achter me heb en dat we een geweldige crossmotor onder ons hebben. Dit is een zware klasse en het is lang geleden dat ik met hen aan de start heb gestaan, maar ik ben blij dat ik weer aan de start mag verschijnen. Ik heb veel respect voor de sport en de rijders, dus ik ga niemand onderschatten. Ik ben opgewonden om met iedereen te racen en te zien wat we kunnen doen.”