Toch geen IMBA wedstrijd in Deurne

Toch geen IMBA wedstrijd in Deurne
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De geplande IMBA Dames wedstrijd op het circuit van Deurne op 23 oktober kan helaas niet doorgaan. Na de zoektocht voor een nieuwe organisator en een nieuwe datum was MON zeer blij met de geboden mogelijkheid in Deurne. Nadat de toestemming vanuit IMBA werd gegeven, is de wedstrijd op de kalender geplaatst en zijn de voorbereidingen gestart.

Helaas heeft het bestuur van IMBA woensdag 17 augustus 2022 de toestemming ingetrokken voor het organiseren van de wedstrijd in Deurne. MON en de organiserende vereniging in Deurne zijn hierover geïnformeerd per brief. Ondanks protesten van MON blijft het IMBA bestuur bij dit standpunt en wordt MON en MC Deurne de kans ontnomen deze mooie wedstrijd doorgang te laten vinden. Dit betekent helaas dat we geen mogelijkheid meer hebben om onze dames een thuiswedstrijd aan te bieden.

Namens MON willen we ondanks dit teleurstellende bericht een woord van dank richten aan de sponsoren van deze wedstrijd en de organisatie van MC Deurne. Helaas mocht het niet zo zijn dat de damesteams te gast zijn in Deurne. MC Deurne gaat intern in overleg over de gevolgen van het IMBA besluit en beraadt over de rest van het wedstrijdprogramma gepland op 23 oktober.

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Tekst: MON
Foto: MON

LEES MEER  Courtney Duncan is er weer bij in Maggiora

Uw reacties

Ook te lezen