VIDEO: de verschillen tussen een factory KX250 en een standaardversie

VIDEO: de verschillen tussen een factory KX250 en een standaardversie
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Zonder in de interne keuken van een fabrieksteam te gaan kijken lijkt het erop dat een fabriekscrosser een stuk sneller is dan een standaardmodel uit de winkel. Maar is dat wel zo? In de video zie je de vergelijking tussen de Factory Pro Circuit Kawasaki KX250 en een standaardmachine. 

Josh Mosiman van MXA trok naar Glen Helen om de twee machines te vergelijken op het circuit. De fabrieksmotor was die van Jo Shimoda. Rondetijden zeggen niet alles maar een verschil van 3,5 seconden is toch redelijk spectaculair. Welke Kawa wint het pleit?

Beelden: MXA

LEES MEER  MXGP Maggiora: de live timing

Uw reacties

Ook te lezen