Team Belgium wint 2022-editie Vets MXdN in Farleigh Castle

Team Belgium wint 2022-editie Vets MXdN in Farleigh Castle
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Deze namiddag is de vierde reeks en laatste reeks gereden van de Vets MXdN. Team Belgium van Danny Scheers scoorden erg regelmatig in de vier reeksen en wonnen zo de 2022-editie van de Vets MXdN. Proficiat aan Wim Couwberghs, Laurent Lacasse, Filip Van Dijck en Steve Ramon. De Brabançonne schalde opnieuw over de vallei van Farleigh Castle.

Danny Scheers gokte vooraf op de keuze om maar met één twinshock-machine aan te zetten. Dat leverde meteen 20 strafpunten op maar door de erg puik gereden reeksen van het viertal konden ze toch deze Naties winnen. Team England werd tweede voor Team Wales. Het favoriete Team USA werd slechts vierde. Brad Anderson werd individueel winnaar over de vier heats want hij won er drie van de vier. De laatste reeks werd trouwens gewonnen door de Amerikaan Broc Tickle. Alle resultaten op Mylaps.

Eindstand Vets MXdN Farleigh Castle

  1. Team Belgium
  2. Team England
  3. Team Wales
  4. Team USA
  5. Team Great Britain
  6. Team Northern Ireland
  7. Team North of England
  8. Team South West
  9. Team Canada
  10. Team Northern Ireland B
LEES MEER  Van den Broek pakt de overwinning in Eersel

Uw reacties

Ook te lezen