X

2023 Collectie FLY Racing nu in de winkels!

De FLY Racing 2023 lijn combineert de nieuwste stijl en bescherming voor zowel de amateur als professionele rijder. De 2023-collectie blijft ook op technologisch gebied innoveren. De complete collectie is te bekijken via deze link.

De FLY 2023 collectie is vanaf deze week ook leverbaar bij de FLY dealers. Check hier de meest nabije FLY dealer bij jouw in de buurt.

FLY Racing
FLY Racing zet zich in voor het ontwikkelen van kleding en accessoires van de hoogste kwaliteit voor elke sport waar je van houdt. FLY Racing staat synoniem aan hoge prestaties, maximale functionaliteit, goede kwaliteit en uniek design. Geïnspireerd door racen, gedreven door avontuur en gemaakt voor prestaties, heeft FLY Racing sinds 1998 hard gewerkt om de beste uitrusting op de markt te bieden.



FLY Racing ook in de MXGP sterk aanwezig

Als officiële partner van de MXGP is FLY Racing ook in de MXGP sterk aanwezig. Tevens is het Hitachi KTM Fuelled by Milwaukee & Hutten Metaal Yamaha Racing team te bewonderen in FLY kleding. Hierdoor heeft FLY Racing een enorme zichtbaarheid en bereikt het miljoenen motorcrossfans over de hele wereld.

FLY Racing wil met Jopa Racing Products werken aan verdere Europese expansie

FLY Racing en Jopa Racing Products willen in 2023  verder werken aan de verdere Europese expansie van dit Amerikaanse top merk. FLY Racing heeft een rijke historie aan Amerikaanse kampioenen voorgebracht en richt haar pijlers nu ook op Europa.  Bent u als dealer geïnteresseerd om met Jopa verder te bouwen aan de Europese expansie? Neem dan contact op met Mike Asbroek – 0031-(0)651970714 – m.asbroek@jopa.nl