Ivo Monticelli voortaan in Britse loondienst

Ivo Monticelli voortaan in Britse loondienst
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De Italiaan Ivo Monticelli reed dit jaar voor het JM Honda Racing Team van Jacky Martens maar verkast in 2023 naar het Britse team ASA United GasGas. Monticelli werd dit jaar 24ste in het WK in de MXGP-klasse na een wisselvallig seizoen.

Volgens een persmededeling van het team zal hij voornamelijk uitkomen in de Britse competitie en een kleine selectie van GP’s. Hij krijgt als ploegmakkers Bobby Bruce and John Adamson.

Ivo Monticelli: “2023 wordt een grote verandering voor mij, ik zal het Britse kampioenschap en slechts enkele GP’s rijden. Ik ben blij met de veranderingen voor het komende seizoen en ik ben blij dat ik bij ASA United GasGas kom. Ik ben onder de indruk van de motor en voel me meteen op mijn gemak. Ik ben pas twee weken in Engeland en het team is geweldig, alle betrokkenen hebben me geholpen om me snel te settelen en iets vertrouwds voor me te creëren, wat belangrijk is.

Het is een privaat team, maar goed uitgerust om een goed seizoen te hebben. Ik wil Lee Tolan bedanken voor de kans, en ook Craig die de overstap heeft vergemakkelijkt. Ik hoop dat we samen een aantal goede resultaten kunnen behalen en een geweldig seizoen kunnen hebben.

LEES MEER  Timo Heuver wint de Zwarte Cross 85cc

Uw reacties

Ook te lezen