X

Niet weggooien maar toevoegen aan een unieke collectie

Het seizoen 2022 is bijna voorbij en dat betekent dat er nieuwe plannen komen voor 2023. Gaat een rijder(s) overstappen naar een ander merk of team, wordt er van klasse veranderd of gaan we misschien stoppen? Wat ga je dan doen met de oud en overtollige kleding doen? Casper Soeter is juist iemand die een enorme passie heeft voor de motocross maar ook de intentie heeft om zo veel mogelijk van en over deze fantastische tak van sport te willen bewaren voor de toekomst om zo de historie levend te houden.

De programmaboekjes en de oude ‘motocross’ tijdschriften zet je natuurlijk niet bij het oud-papier! Weggooien is uiteraard ook zonde en je kan er iemand heel blij mee maken!
Casper komt heel graag langs om te kijken wat het is en te vertellen hoe groot zijn enthousiasme over de motocross is en waarom hij het belangrijk vind dat het bewaard moet blijven. Niet alleen spullen van bekende rijders maar juist ook minder bekende en lokale rijders verdienen het om een plek te krijgen in de unieke collectie van Casper.

Dat de toekomst van onze sport gaat veranderen is al lang geen geheim meer. Maar we kunnen er wel met z’n allen voor zorgen dat de mooie oude tijden kunnen worden her beleefd. Soms kan een heel klein item een fantastisch verhaal opleveren en een brede glimlach op iemands gezicht brengen. Hoe mooi zou het zijn dat ook jullie een bijdrage kunnen leveren om de historie van de motocross in stand te houden.

Benieuwd wat er allemaal ligt? Op afspraak is het uiteraard mogelijk om eens te komen kijken wat we allemaal al bij elkaar verzameld hebben.

Casper Soeter
Kempermanstraat 18
7071 XM Ulft
Tel: 06-11288090
Email: mxvintage@kpnmail.nl

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Archief