X

Veel Belgen op het podium tijdens RSP Classic in Arco di Trento

Afgelopen weekend waren heel wat crosser met oude motoren afgezakt naar Arco di Trento om daar een landenwedstrijd te rijden op het prachtige MXGP-circuit. Het was de tweede editie van de RSP Classic met landenteams voor Twinshocks en Evo motoren.

Het Belgische Twinshock Team van Maris Racing met Brenda Wagemans, Ronny Lambrechts en Alain Maris moest heldhaftig starten tussen de Evo-motoren en won de wedstrijd. Het Team Belgium EVO met Dennis Verbruggen, Mike Vanderstraeten en Marco Briers wist dan weer derde te eindigen in de race voor landenteams voor SuperEvo-machines. Die reeks werd bevolkt door andere kleppers zoals Michele Cervellin en Brad Anderson.



De strijd voor de zege ging tussen Team England en Team Italia. De Britten wonnen uiteindelijk voor de Italianen en de Belgen. In de individuele reeksen wist Julien Van Der Auwera de wedstrijd te winnen in de klasse SuperEvo. Met deze wedstrijd valt meteen ook het doek over het vintage motorcross seizoen van 2022. De volledige resultaten kan je nalezen bij onze collega’s van MXVintage.