James Carpenter gaat een klasse hoger

James Carpenter gaat een klasse hoger
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

In 2023 maakt James Carpenter de overstap naar de zwaarste klasse. De Brit maakt daarbij ook de overstap naar Yamaha, de 23-jarige crosser gaat uitkomen voor Cab Sceens-Crescent Racing-Yamaha. Daar wordt hij de directe teamgenoot van Harri Kullas die zijn samenwerking opnieuw heeft verlengt. Carpenter, afkomstig uit Hampshire, werd dit seizoen tweede in het REVO British Championship MX2 achter Conrad Mewse. Sam Nunn is de derde rijder in het team, hij zal starten in MX2-klasse.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Facebook

LEES MEER  Romain Febvre is er opnieuw bij in Tsjechië

Uw reacties

Ook te lezen

 • Chase Sexton heeft opnieuw een perfecte dag

  Chase Sexton heeft opnieuw een perfecte dag

  Met twee overwinningen heeft Chase Sexton ook de zevende wedstrijd van het Lucas Oil AMA Pro Motocross Championship 450MX gewonnen. De KTM-rijder wist in Millville te winnen voor teamgenoot Hunter …
 • Levi Kitchen pakt de dubbel in Millville

  Levi Kitchen pakt de dubbel in Millville

  De zevende wedstrijd van het Lucas Oil AMA Pro Motocross Championship 250MX is gewonnen door Levi Kitchen. De Kawasaki-rijder wist in Millville beide manches op zijn naam te schrijven. Daarmee …
 • Zanocz op 125cc pole nipt voor Doensen

  Zanocz op 125cc pole nipt voor Doensen

  Onder wisselvallige weersomstandigheden werd de kwalificatie verreden voor het FIM Junior Wereld kampioenschap 125cc. Op het circuit van Heerde was Noel Zanocz de snelste man nipt voor Gyan Doensen.Met zes …
 • Ernecker op 85cc pole, Spigeleer snelste laaglander

  Ernecker op 85cc pole, Spigeleer snelste laaglander

  Onder wisselvallige weersomstandigheden werd de kwalificatie verreden voor het FIM Junior Wereld kampioenschap 85cc. Op het circuit van Heerde waren maarliefst 100 rijders in deze klasse aanwezig! De Oostenrijker Moritz …