VIDEO: Jago Geerts en Tom Vialle met het mes tussen de tanden

VIDEO: Jago Geerts en Tom Vialle met het mes tussen de tanden
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Het seizoen 2022 in de MX2-klasse was beklijvend. Het duel tussen Jago Geerts en Tom Vialle ging erg diep en werd naar mate het seizoen vorderde een mentaal spelletje. Vialle kende een mindere seizoenstart maar herpakte zich en reed de kloof op Geerts dicht. 

De laatste wedstrijd in Turkije werd een thriller met een afloop die teleurstellend was voor Jago Geerts en motorsport minnend Vlaanderen. Die wereldtitel waar halsreikend werd naar uitgekeken kwam er weer niet. De juiste conclusie is dat de twee rijders mekaar waard waren waardoor geluk of pech doorslaggevend werd tijdens de finale in Afyonkarahisar. Geniet nog één keer mee van dit extreem spannend seizoen waarin een Fransman en een Belg de show stalen met motorcross van de bovenste plank.

Foto: shotbyBavo

LEES MEER  Alfarizi breekt een vinger voor thuiswedstrijden

Uw reacties

Ook te lezen

 • Strattom nieuwe sponsor Gregoire en Van Hamond

  Strattom nieuwe sponsor Gregoire en Van Hamond

  Een nieuwe sponsor is natuurlijk altijd fijn om te verwelkomen. Zowel Dean Gregoire als Kash van Hamond krijgen de rest van het seizoen extra steun. Strattom zal de jeugdcrossers ondersteunen …
 • Alfarizi breekt een vinger voor thuiswedstrijden

  Alfarizi breekt een vinger voor thuiswedstrijden

  Geen ideale voorbereiding voor Muhammad Delvintor Alfarizi die afgelopen weekend in Maggiora geblesseerd is geraakt. De Honda-rijder heeft tijdens de Italiaanse Grand Prix een vinger gebroken. Dit betekend een lastige …
 • Spies heeft de oorzaak van de rugklachten gevonden

  Spies heeft de oorzaak van de rugklachten gevonden

  Eerder dit jaar moest Max Spies al wedstrijden aan zich voorbij laten gaan door rugklachten. Tijdens de Grand Prix van Italië raakte de Duitser betrokken bij de valpartij in de …
 • Interview met levende legende Ivan Cervantes

  Interview met levende legende Ivan Cervantes

  Ivan Cervantes wordt algemeen beschouwd als een enduro legende. Al doet die omschrijving hem ook te kort. Cervantes is viervoudig enduro wereldkampioen, SuperEnduro wereldkampioen, Guinness World Record houder, Dakar finisher, …