X

Knox breidt zijn distributie in Europa uit.

Knox heeft Jopa Racing Products aangesteld als exclusieve distributeur in Duitsland, de Benelux, Denemarken en Oostenrijk. Deze samenwerking maakt deel uit van het strategische plan van Knox om de komende jaren te groeien door sterke, langdurige exportpartnerschappen aan te gaan.

Margaret Travell, Verkoopsdirecteur Knox: “We zijn erg verheugd om de benoeming aan te kondigen van een nieuwe Europese distributeur, Jopa, die voor Knox zal zorgen in Duitsland, de Benelux, Denemarken en Oostenrijk. Jopa is een ervaren bedrijf met een geweldige opzet en team en we zijn het erover eens dat Knox goed in hun bestaande portfolio past. Het team van Jopa is gefocust op het ondersteunen van onze bestaande dealers in deze landen en vervolgens het opbouwen van een netwerk van uitstekende dealers die passen bij het merk Knox”.

Matthijs Verbei, Directeur Jopa: ‘Vanwege de unieke filosofie en producten van het merk Knox, zijn we ervan overtuigd dat Knox een absolute hoofdrolspeler is in de toekomst van motorkleding. We zijn ervan overtuigd dat we de brug kunnen zijn tussen Knox en dealers/klanten om deze absolute topproducten daar te krijgen waar ze horen; op de weg!’

Over Knox

Knox is een Brits bedrijf, gevestigd in het Britse Lake District. Sinds de start in 1981 heeft het merk een innovatieve en unieke benadering van de ontwikkeling van bescherming en kleding voor motorrijders.

Voor Knox is het maken van beschermende uitrusting veel meer dan alleen het volgende wondermateriaal, meer dan alleen de wetenschap van kilonewton, CE-niveaus en impacttesten, meer dan een CE-certificaat. Het is een passie voor het maken van geweldige producten, het ontwikkelen van nieuwe materialen, het ontwerpen van beter aanvoelende, uitziende & presterende kleding die geschikt is voor alle rijders in elk klimaat en op elke motor.

Over Jopa

Jopa Racing Products is een internationale distributeur van weg-, race- en motorcrossproducten. Jopa bedient een breed netwerk van dealers in heel Europa met merken als Sidi, Rusty Stitches, Furygan, PMJ, Just1, Simpson, FLY en meer. Met een hecht team van enthousiaste medewerkers zet Jopa zich elke dag in om hun klanten van dienst te zijn. Al meer dan 40 jaar is Jopa Racing Products dé partner in weg-, race- en motorcrossproducten. Ondanks de groei blijft de filosofie hetzelfde: Jopa wil haar klanten alleen de best mogelijke producten en service bieden.

Catalogus Knox ->

https://www.dropbox.com/s/gohi6i4bk1lzs8x/Catalogus%20Knox%202023%20-%20JOPA.pdf?dl=0

De producten van Knox zijn vanaf begin april leverbaar bij Jopa Racing Products.