X

Pak de kopstart met MXMag

Adverteren via MXMag.be en Gatedrop.com biedt tal van voordelen voor bedrijven die op zoek zijn naar een brede en geïnteresseerde doelgroep. Onze sites trekken meer dan 6 miljoen unieke bezoekers per jaar en we groeien hard in landen zoals Frankrijk, de Verenigde Staten, Australië en Duitsland. Dit maakt ons een uitstekende keuze voor bedrijven die hun producten of diensten willen aanbieden aan een groot publiek.

Onze sites bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van bannering via onze Google AdServer. Zo kunt u uw bedrijf op een eenvoudige en effectieve manier presenteren aan onze grote en diverse bezoekersgroep. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid voor custom made content zoals video’s of fotoshoots. Zo kunt u uw bedrijf op een creatieve en indrukwekkende manier in de spotlight zetten.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid voor rijders en/of teams om professionele hulp te krijgen bij het opstellen van hun pitch deck om nieuwe sponsors aan te trekken of om toffe content te creëren. Dit is een unieke kans voor teams en rijders om hun merk te versterken en nieuwe sponsors aan te trekken.

In samenvatting, adverteren via MXMag.be en Gatedrop.com biedt een breed bereik, groeiende doelgroep, verschillende manieren van adverteren, custom made content en professionele hulp voor rijders en teams, die het een uitstekende keuze maakt voor bedrijven die willen groeien en hun merk te versterken.

Foto’s: Niek Kamper (intro) en archief