X

Dit zijn de nieuwe training datums van pro mx-stage!

Kevin Van Geldorp

Pro mx-stage kan weer terugblikken op een geslaagde carnavalstage in spanje. Via deze weg willen we ook alle deelnemers bedanken voor hun aanwezigheid en kijken dan ook al reikhalzend uit naar de volgende trainings momenten, die jullie onderstaand kunnen vinden.

Mei vakantie:
Op 2 & 3 Mei organiseert Pro mx-stage een tweedaagse MX-stage te Neerijnen. Op deze harde omloop met tal van technische bochten kan zowel de beginnende als de gevorderde piloot zijn techniek verder perfectioneren. Dit onder de professionele begeleiding van trainer Kevin van Geldorp. Dit circuit is ook zeer populair bij de verschillende GP-piloten, waardoor je op deze stage helemaal in het spoor van jouw idool kan kruipen.

Waar Neerijnen (NL)

Prijs: €150 incl circuit en training

Zomerstage:

Naar goede gewoonte organiseren Pro MX-stage op 25, 26 en 27 juli in Veldhoven op circuit de Landsard ander maal een zomerstage. Hier kan je terecht voor een 3-daagse trainingsstage (overnachten mogelijk vanaf 24 juli).  Zoals altijd kan zowel de beginnende, gevorderde als  wedstrijdrijder hier terecht om zijn of haar zand skills verder aan te scherpen. Kevin van Geldorp neemt je mee op verschillende uitdagingen, waaronder tafelbergen, snelle en technische bochten,.. Perfect om je techniek en snelheid bij te schaven. Pro MX-stage huurt het volledige circuit, waardoor jij onder ideale omstandigheden kan werken en trainen.

Waar: Velhoven (NL)

Prijs: €230,- incl faciliteiten van het circuit.

*Er zal op 25 juli bbq voorzien zijn (inschrijven verplicht)

 

Info en inschrijven: Kevin van Geldorp:

TEL: +31 6 156 277 64

MAIL: promx-stage67@hotmail.com