AMPL: Ook geen wedstrijd in Honville

AMPL: Ook geen wedstrijd in Honville
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Er wordt niet gereden in Honville komende zondag. Na de afgelasting van het evenement in Libin vorig weekend, is het nu de beurt aan Honville om hetzelfde lot te ondergaan. De opening van het AMPL kampioenschap is opnieuw uitgesteld. Het is nu gepland in Gérouville tijdens het paasweekend, op 9 en 10 april.

“Na de regenval van de afgelopen dagen zijn de parkeerplaatsen op de weilanden onbegaanbaar. De weersomstandigheden die voor dit weekend worden voorspeld, laten geen verbetering toe en dwingen ons om de Honville Motocross van 2023 te annuleren”, legt de organisatie van Marcel Mouton uit.

“Motocross is je passie, maar het is ook de inzet van veel middelen. Motorcross gaat over het gebruik van de natuur en wat die te bieden heeft om een sport in de open lucht te creëren. Het is aan de organisator om er alles aan te doen om de dag goed te laten verlopen en de rijders zoveel mogelijk te respecteren. Maar voor de boer betekent motorcross het uitlenen van grond om te parkeren, en die grond is zijn werkinstrument. De passie van één dag mag het werk van een jaar niet tenietdoen en iedereen moet respect tonen, of het nu gaat om werk of vrije tijd. In het leven moet je optimistisch maar ook realistisch zijn. Beheren betekent anticiperen en reageren, maar ook de toekomst beschermen”, vervolgt de voorzitter van de club van Honville, die niet alleen elk jaar een AMPL motorcross organiseert, maar ook de beroemde Honville Cross Country.

LEES MEER  Marcel Stauffer wint de eerste manche EMX2T

Uw reacties

Ook te lezen