Aspers moet DMofMX in Harfsen missen

Aspers moet DMofMX in Harfsen missen
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Afgelopen maandag is Romano Aspers onder het mes geweest om een schroef uit zijn been te laten verwijderen. Vorig jaar raakt de Limburger betrokken bij een verkeersongeval en de schroef die toen geplaatst is, is nu verwijderd. De operatie is gelukt maar omdat de wond dieper is dan verwacht is besloten de wedstrijd in Harfsen aan zich voorbij te laten gaan. Wanneer alles volgens plan verloopt zal de voormalige Nederlands Kampioen tijdens de Grand Prix in Zwitserland zijn GP-debuut maken.

Dit zal overige gebeuren met startnummer 111 want de Italiaan Lapucci gebruikt 211 in de Grand Prix.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: VIP Lounge

LEES MEER  EMX65: Ivandic wint de eerste manche, Van Hamond vijfde

Uw reacties

Ook te lezen