Geen motorcross in Ninove dit weekend

Geen motorcross in Ninove dit weekend
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Vanochtend kwam er de spijtige mededeling dat de motorcross in Ninove in het water valt. Het had de opener moeten worden van het VMCF-seizoen maar door het slechte weer wat er zit aan te komen is een organisatie helaas niet mogelijk. De wedstrijd zou worden op poten gezet door Masters of Minibike en MC Wambeek.

Op social media lazen we dit bericht over de afgelasting: “Wij moeten betreurenswaardig mededelen dat wij ons evenement gaan annuleren omwille het afkomende slechte weer en met samenspraak met de burgemeester en andere instanties. Het is niet meer dan de bedoeling dat we het op een later tijdstip wel kunnen laten doorgaan of alles kapotmaken, zoals de positieve medewerking van gemeente Ninove als zowel parking laten kapot maken door vele tractoren op en af te trekken terwijl er 15 a 20 liter water valt. Wij willen nog jaren kunnen crossen/organiseren dan het zelf kapot te maken.”

LEES MEER  De Wolf: "Ik werd een beetje emotioneel op dat podium"

Uw reacties

Ook te lezen