Hunter Lawrence blijft maar winnen

Hunter Lawrence blijft maar winnen
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Er is momenteel niemand opgewassen tegen Hunter Lawrence. De Honda-rijder heeft de vijfde wedstrijd van het Monster Energy AMA Supercross Championship 250SX East Coast gewonnen. Het is de vierde overwinning van het seizoen, Nate Trasher werd tweede in Indianapolis voor teamgenoot Jordon Smith. Lawrence vergroot zijn voorsprong, Max Anstie volgt op 22 punten van de Australiër.

In de finale over 15 minuten en een ronde neemt Lawrence de beste start, hij wordt gevolgd door Chris Blose en drie Yamaha-rijders! Smith heeft even de derde plaats in handen maar hij wordt snel onder druk gezet door Trasher. Haiden Deegan maakt de top vijf in de eerste ronde compleet. Na zijn crash vorige week was Trasher gebrand op succes maar hij heeft wat tijden nodig om Blose te passeren. De 35-jarige Kawasaki-rijder zakt later in de wedstrijd terug en pakt de zesde plaats. Met zo’n acht seconden voorsprong wint Lawrence de finale voor Star Racing-rijder Trasher en Smith. Jeremy Martin heeft een mindere beginfase gehad maar hij komt sterk terug om als vierde over de finish te komen voor Anstie.

Voor de volgende wedstrijd reist het ‘circus’ naar Detroit.

Uitslag AMA Supercross 250SX EastCoast #5; Indianapolis, USA:
1. Hunter Lawrence Aus Honda
2. Nate Trasher USA Yamaha
3. Jordon Smith USA Yamaha
4. Jeremy Martin USA Yamaha
5. Max Anstie GB Honda
6. Chris Blose USA Kawasaki
7. Haiden Deegan USA Yamaha
8. Tom Vialle F KTM
9. Cullin Park USA Honda
10. Coty Schock USA Honda

Tussenstand 250SX EastCoast na 5 van 10 wedstrijden:
1. Hunter Lawrence Aus Honda 125
2. Max Anstie GB Honda 103
3. Nate Trasher USA Yamaha 93
4. Jordon Smith USA Yamaha 92
5. Haiden Deegan USA Yamaha 90
6. Jeremy Martin USA Yamaha 90
7. Chris Blose USA Kawasaki 70
8. Tom Vialle F KTM 68
9. Chance Hymas USA Honda 60
10. Coty Schock USA Honda 57

LEES MEER  Edgar Canet maakt de overstap naar rally raid

De volledige tussenstand vind je HIER.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #SupercrossLIVE

Uw reacties

Ook te lezen