Inschrijvingen eerste wedstrijd Belgian Endurance-cross gopend

Inschrijvingen eerste wedstrijd Belgian Endurance-cross gopend
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De inschrijvingen voor de eerste wedstrijd van het Belgisch kampioenschap Belgian Endurance-cross (BEX) 2023 in Bergen (Mons) op maandag 1 mei zijn geopend. Zoals voor alle BMB BEX wedstrijden in 2023 zal de inschrijving verlopen via RIS-timing.

De rijder die het BEX-team inschrijft of die zichzelf inschrijft als SOLO/VINTAGE-rijder, moet op de link van het formulier klikken en inloggen met dezelfde gegevens die hij/zij gebruikte voor zijn/haar vergunningsaanvraag in de My FMB-BMB toepassing (Magelan). De login is steeds het e-mailadres (gebruikersnaam) en het wachtwoord dat gekozen werd bij de inschrijving op My FMB-BMB. Ben je je wachtwoord vergeten? Geen probleem, open de My FMB-BMB toepassing op uw PC, klik op ‘Inloggen’ en vervolgens op ‘Codes vergeten? Deze worden je per e-mail toegestuurd.

Zodra je bent ingelogd, zal je merken dat al je gegevens automatisch zijn ingevuld.

Als je een BEX team DUO inschrijft, moet je de tweede rijder van het team toevoegen, ofwel door het invullen van zijn/haar BEX jaarvergunning nummer, ofwel van zijn/haar BEX vergunning 1 manifestatie nummer of als het een rijder betreft met een geldige buitenlandse vergunning vul je zijn/haar gegevens aan.

Voor de wedstrijd in Bergen zijn er volgende categorieën voorzien die meetellen voor het Belgisch kampioenschap BEX:

 • Duo BEX1 (Endurance van 5 uren in team van 2 rijders)
 • Duo BEX2 (Endurance van 5 uren in team van 2 rijders)
 • Solo (Endurance van 3 uren, 1 rijder)
 • Vintage

Daarnaast is er een apart formulier voor de wedstrijd BEX Motos Classic over 2 reeksen van 60 minuten voor motorfietsen gebouwd tussen 1972 en 1992. Deze wedstrijd telt niet mee voor het kampioenschap.

Raadpleeg hierna:

Tekst en foto: BMB

Uw reacties

Ook te lezen

 • Strattom nieuwe sponsor Gregoire en Van Hamond

  Strattom nieuwe sponsor Gregoire en Van Hamond

  Een nieuwe sponsor is natuurlijk altijd fijn om te verwelkomen. Zowel Dean Gregoire als Kash van Hamond krijgen de rest van het seizoen extra steun. Strattom zal de jeugdcrossers ondersteunen …
 • Alfarizi breekt een vinger voor thuiswedstrijden

  Alfarizi breekt een vinger voor thuiswedstrijden

  Geen ideale voorbereiding voor Muhammad Delvintor Alfarizi die afgelopen weekend in Maggiora geblesseerd is geraakt. De Honda-rijder heeft tijdens de Italiaanse Grand Prix een vinger gebroken. Dit betekend een lastige …
 • Spies heeft de oorzaak van de rugklachten gevonden

  Spies heeft de oorzaak van de rugklachten gevonden

  Eerder dit jaar moest Max Spies al wedstrijden aan zich voorbij laten gaan door rugklachten. Tijdens de Grand Prix van Italië raakte de Duitser betrokken bij de valpartij in de …
 • Interview met levende legende Ivan Cervantes

  Interview met levende legende Ivan Cervantes

  Ivan Cervantes wordt algemeen beschouwd als een enduro legende. Al doet die omschrijving hem ook te kort. Cervantes is viervoudig enduro wereldkampioen, SuperEnduro wereldkampioen, Guinness World Record houder, Dakar finisher, …