MXoN: Gautier Paulin wordt bondscoach van het Franse team

MXoN: Gautier Paulin wordt bondscoach van het Franse team
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De Franse Motorsport Federatie FFM maakte vanochtend bekend dat het Gautier Paulin heeft aangesteld als bondscoach van het Franse team voor de Motocross des Nations. De Franse motorcrosser was zelf nog actief in de MXGP tot eind 2020. Toen reed hij in Arco di Trento zijn laatste GP.

De Franse rijder is tijdens zijn carrière maar liefst 11 keer geselecteerd om de Franse kleuren te dragen tijdens de Motocross of Nations. Gautier Paulin was een van de sleutelfiguren in het succes van het Franse team tussen 2014 en 2018.

De missie van Paulin zal zijn om het Franse team naar het hoogst mogelijke niveau te brengen tijdens de 75ste Motocross of Nations, die in eigen land wordt verreden, aangezien het circuit van Ernée op 7 en 8 oktober gastheer zal zijn.

LEES MEER  Bradley Mesters over zijn optreden in Kegums

Uw reacties

Ook te lezen