X

De eerste Stark Varg’s worden nu geleverd

Stark Future heeft een belangrijke mijlpaal bereikt: de eerste VARG’s zijn verzonden vanuit de ultramoderne fabriek in Barcelona. Dit is een belangrijke prestatie voor het bedrijf, dat hier onvermoeibaar naartoe heeft gewerkt.

Het is echt een inspirerend moment voor de motorfietsindustrie, om te zien hoe Stark Future een baanbrekende motorfiets vanaf de grond heeft ontwikkeld en nu de massaproductie heeft opgezet. De VARG is een symbool van innovatie en de mogelijkheden van elektrische technologie, en met zijn geavanceerde functies en ongeëvenaarde ontwerp is het geen verrassing dat hij wereldwijd zoveel aandacht en verwachting heeft getrokken. De succesvolle levering van de eerste VARG’s betekent een nieuw tijdperk voor de toekomst van Stark, want nu worden er niet alleen motorfietsen ontwikkeld, maar ook geproduceerd.

Dinsdag 25 april 2023, een datum die de motorfietsgeschiedenis zal ingaan als de allereerste Stark VARG MX productiefietsen voor klanten worden ingepakt en verzonden. De eerste leveringsronde omvat motoren voor klanten die de Stark VARG al in december 2021 hebben voorbesteld. Voordat de eerste VARG’s naar de VS werden verscheept, nam het team van Stark Future een moment om deze gedenkwaardige gebeurtenis te vieren.

Het streven om de beste elektrische motorfiets op de markt te produceren en de off-road motorfietsindustrie zoals we die kennen te veranderen, is de afgelopen 2,5 jaar een belangrijk aandachtspunt geweest, met een duidelijk mantra in gedachten, Impossible´ is niet onmogelijk.  2020 was een jaar dat voor velen vol onmogelijkheden en uitdagingen leek, aan het einde van dat jaar werd Stark Future opgericht.

Tegen alle verwachtingen in is Stark Future zijn droom blijven nastreven, en het doel is nu om de productie te verhogen om aan de vraag te voldoen nu de belangstelling voor de VARG blijft groeien. Stark Future breidt nu zijn distributienetwerk uit om een snellere beschikbaarheid en ondersteuning voor klanten over de hele wereld mogelijk te maken.