X

De Husqvarna-rijders over hun MXGP in Arco

Het Husqvarna-Nestaan Team MX2 kijkt terug op een goede Grand Prix op het circuit van Arco di Trento. Kay de Wolf werd vijfde. Roan van de Moosdijk (7e) en Lucas Coenen (8e) wisten ook goed tot scoren te komen. Het drietal uit het team van Kay Hennekens doet hier hun verhaal over de vierde GP van het seizoen.

Kay de Wolf:
“Ik heb vandaag alles gegeven wat ik had, maar het was moeilijk om naar voren te rijden. Mijn starts waren niet de beste. Daar wil ik aan werken om steeds beter worden, dus we zullen ons daar op concentreren voor de komende races.”

Roan van de Moosdijk:
“Het was een redelijk weekend. Ik werd dit weekend zesde in elke race, dus het lijkt erop dat ik dit weekend de zesde tijd was! Ik had wat moeite in de eerste manche en wij maakte verbeteringen aan de afstelling voor de tweede manche, die werkte. Het resultaat laat dat echter niet zien! We gaan weer aan de slag voor wedstrijd in Portugal.”

Lucas Coenen:
“Ik zat achteraan bij de start van manche één, maar kwam terug naar P7. Ik heb alles gedaan wat ik kon op deze baan. Ik maakte een fout in de tweede bocht van manche twee en moest van de laatste komen, dus er was meer werk aan de winkel. Ik kwam terug naar P9. We hebben dit weekend een aantal goede verbeteringen aangebracht, dus we gaan weer aan het werk en komen er swingend uit in Portugal.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Husqvarna