X

LIVESTREAM: ADAC MX Masters vanuit Bielstein

Gisteren werd de eerste reeks van de drie alreeds gereden, daarin was Jordi Tixier alvast de beste voor Tom Koch en Adam Sterry. Daarmee weet u meteen dat in Bielstein niet de minste aan de start staan en dat de livestream mogelijk het volgen wel waard wordt.

Want naast de drie eerder genoemde staan o.a. Max Nagl, Stefan Ekerold, Micha-Boy de Waal, Davy Pootjes, Jens Getteman, Boris Maillard, Nolan Cordens, Lars van Berkel, Thomas Vermijl, Cedric Grobben, Mike Bolink, Tanel Leok… heel wat gekende namen aan de start. Naast de ADAC MX Masters klasse en de ADAC Youngster Cup waar een allegaartje aan talent het elkaar moeilijk probeert te maken zullen de 85cc piloten straks twee reeksen afwerken om de totaal overwinning. Deze kwamen gisteren enkel nog maar in actie om hun kwalificatie. In die 85cc klasse is het voor ons laaglanders uitkijken naar Dean Gregoire, Dani Heitink en Jarne Bervoets die hun allen in de top vijf wisten te kwalificeren. Dex Kooiker kwalificeerde zich ook nog knap in de top tien met een zevende stek.

Wie meer wil weten over de deelnemers, of alreeds verreden wedstrijden en de uitslagen daarvan verwijs ik graag door naar de enorm gebruiksvriendelijke ADAC website.