X

Husqvarna en Puma brengen Nitro 2 loopschoenen uit

Husqvarna Motorcycles kondigt met trots de toevoeging van de PUMA Nitro 2 langeafstandsrenschoenen aan de Team Wear-collectie aan. De gloednieuwe Team Shoes zijn gemaakt in samenwerking met de Duitse sportschoen- en kledingspecialist PUMA en onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit en subtiele design dat voortkomt uit de Zweedse stijl van Husqvarna Motorcycles.

De PUMA Nitro 2 Husqvarna-schoenen, die al deel uitmaken van het uniform van de fabrieksteams, hebben de direct herkenbare blauwe en gele kleuren van het motormerk, gedetailleerd met zilveren en witte logo’s. Comfort en veelzijdigheid zijn belangrijke kenmerken van de schoenen. Comfort en veelzijdigheid zijn belangrijke kenmerken van de Husqvarna Team schoenen, dankzij het creatieve gebruik van innovatieve materialen en de nieuwste technologie.

Licht, ademend bovenmateriaal zorgt voor een perfecte, comfortabele pasvorm. PUMA’s geavanceerde NITRO Foam-technologie zorgt voor uitstekende respons en demping bij een laag gewicht. Een thermoplastisch polyurethaan (TPU) hielgedeelte garandeert extra stabiliteit, terwijl de zolen PUMAGRIP zijn, een eigen samenstelling voor duurzaamheid en betrouwbare tractie op elke ondergrond.

  • Loopschoen voor alle afstanden
  • NITRO FOAM: Geavanceerde technologie van PUMA voor uitstekende respons en demping bij een laag gewicht
  • PUMAGRIP: Duurzaam PUMA rubbermengsel voor grip op elke ondergrond
  • TPU hielzone voor extra stabiliteit
  • Uitzonderlijk nauwsluitende pasvorm dankzij licht en ademend oppervlaktemateriaal
  • Voorgevormde, gewatteerde en uitneembare polyurethaan binnenzool
  • Exclusief voor Husqvarna motorfietsen by PUMA

De Husqvarna Teamschoenen zijn nu verkrijgbaar bij alle erkende Husqvarna Motorcycles dealers. Neem voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid contact op met uw nationale Husqvarna Motorcycles dochteronderneming of importeur. Beschikbaarheid kan per land verschillen.

Foto’s: Husqvarna Motorcycles