Minster Ben Weyts op bezoek in Lommel

Minster Ben Weyts op bezoek in Lommel
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Hoog bezoek tijdens GP Limburg gisteren. Onder de hoogwaardigheidsbekleders ter plaatse was namelijk ook Ben Weyts, vice-premier van de Vlaamse Regering en onder andere verantwoordelijk voor sport.

De volledige titel van de N-VA politicus luidt Vlaams minister van Onderwijs, Sport, Dierenwelzijn en Vlaamse Rand. In Lommel lag de focus uiteraard op sport! Weyts nam van de gelegenheid gebruik om veel verschillende mensen te ont moeten. Naast Infront Moto Racing directeur Daniele Rizzi en BMB voorzitter Jos Driessen sprak de minster ook met Hans Corvers en Jago Geerts. Bovendien was de minister niet alleen gekomen. Zo was ook Bram Van Bossuyt van Sport Vlaanderen van de partij.


Na het bezoek aan de het Yamaha Monster Energy MX2 team ging het werkbezoek verder richting KTM. Motocross Sports manager Joël Smets zorgde daar voor tekst en uitleg en overhandigde een shirt van Sacha Coenen (foto onder).

Dankzij de zege van Jago Geerts en de podiumplaats van Lucas Coenen in de MX2 was de timing overigens perfect voor dit belangrijke bezoek want de minister overhandigde ook de winnaarstrofee aan Jago. Met de aanwezigheid van de minster van Sport werden nogmaals het belang en de waardering van de motorcross voor de Vlaamse overheid onderstreept.

Foto’s: MXGP, Fullspectrum Media

 

 

LEES MEER  Alfarizi breekt een vinger voor thuiswedstrijden

Uw reacties

Ook te lezen

 • Strattom nieuwe sponsor Gregoire en Van Hamond

  Strattom nieuwe sponsor Gregoire en Van Hamond

  Een nieuwe sponsor is natuurlijk altijd fijn om te verwelkomen. Zowel Dean Gregoire als Kash van Hamond krijgen de rest van het seizoen extra steun. Strattom zal de jeugdcrossers ondersteunen …
 • Alfarizi breekt een vinger voor thuiswedstrijden

  Alfarizi breekt een vinger voor thuiswedstrijden

  Geen ideale voorbereiding voor Muhammad Delvintor Alfarizi die afgelopen weekend in Maggiora geblesseerd is geraakt. De Honda-rijder heeft tijdens de Italiaanse Grand Prix een vinger gebroken. Dit betekend een lastige …
 • Spies heeft de oorzaak van de rugklachten gevonden

  Spies heeft de oorzaak van de rugklachten gevonden

  Eerder dit jaar moest Max Spies al wedstrijden aan zich voorbij laten gaan door rugklachten. Tijdens de Grand Prix van Italië raakte de Duitser betrokken bij de valpartij in de …
 • Interview met levende legende Ivan Cervantes

  Interview met levende legende Ivan Cervantes

  Ivan Cervantes wordt algemeen beschouwd als een enduro legende. Al doet die omschrijving hem ook te kort. Cervantes is viervoudig enduro wereldkampioen, SuperEnduro wereldkampioen, Guinness World Record houder, Dakar finisher, …