X

Ontdek de nieuwe Raven 2023 Rival & Verve gear

Maak kennis met de nieuwste motocross collecties van 2023: de hoogwaardige Rival en Verve crosssets van Raven. Deze collecties zijn een waardevolle toevoeging aan het assortiment van Raven en bieden rijders een ruime keuze uit drie kleurencombinaties om hun eigen stijl te personaliseren.

Speciaal voor kinderen zijn er ook twee nieuwe varianten toegevoegd: een oranje shirt en een zwart/turquoise shirt, beide met zwarte broeken. Deze complete outfits bieden dezelfde hoge kwaliteit als de volwassen maten, waardoor je er niet alleen stijlvol uitziet, maar ook optimale prestaties kunt leveren op het circuit.

De Raven Rival motocross collectie (zie boven) is perfect voor zowel beginners als enthousiaste rijders die op zoek zijn naar duurzame en praktische uitrusting. De shirts hebben een langer achterpand om ervoor te zorgen dat ze niet uit de broek komen, en de constructie met meerdere panelen zorgt voor een perfecte pasvorm. Dankzij de raglanmouwen geniet je van superieur comfort tijdens het rijden. De 600D polyester broeken met voorgevormde knieën, strategisch geplaatste stretch inserts en TPR-padding bieden optimaal comfort en bewegingsvrijheid.

Voor rijders die streven naar maximale prestaties, is de Raven Verve motocross outfit de ideale keuze. De shirts zijn gemaakt van zeer ademend polyester en de zoom is voorzien van siliconen details voor een perfecte grip. De broeken, vervaardigd van duurzaam 600D Oxford materiaal, hebben dikke leren versterkingen van ongeveer 1,3 mm aan de binnenkant van de knieën, wat zorgt voor uitstekende bescherming tegen slijtage en een verbeterde grip. Met verstelbare taillebanden en een nauwkeurige voorkant sluiting met rits en knoop, passen de Raven Verve broeken zich moeiteloos aan jouw behoeften aan.

Je kunt deze complete outfits nu verkrijgen bij 24MX, dé toonaangevende website in Europa voor hoogwaardige motocross kleding, onderdelen en accessoires!

En vergeet niet: dit jaar heeft Raven samengewerkt met Graham Jarvis en Taddy Blazusiak voor de Raven Halcon enduro brillen, die je hier kunt vinden. Mis deze unieke samenwerking niet!