X

Wes Strik is klaar voor zijn eerste thuiswedstrijd

De 10-jarige kersverse Millenaar is meer dan klaar om hoge ogen te gooien in zijn erste thuiswedstrijd in de MON jeugdklasse 65cc hoge wielen. Wes Strik is onlangs vanuit Zuilichem naar Mill verhuisd. Bij de naam Strik gaat menig motorsport hart in Mill sneller kloppen. Niemand minder dan voormalig top-crosser George Strik is de oom van Wes.

Little Dougie is zijn bijnaam, vernoemd naar zijn vorig jaar overleden opa Henry Strik. De Strico-KTM rijder is zijn carrière begonnen in de BMX en draait nu in zijn eerste jaar als motocrosser al aardig mee. Zijn stijl en houding op de motor verraden direct zijn afkomst. Met de bezielende rij-technische begeleiding van oom George en tot in de puntjes verzorgde motoren door vader Steve, kan een rijder zich geen betere start van zijn carrière wensen.

Als u zaterdag a.s. naar Mill komt en getuige bent van Wes zijn eerste thuiswedstrijd moet u niet vreemd opkijken wanneer u over 10 jaar voor de tv zit en kunt zeggen: “ik weet nog dat hij……….” Dus tot zaterdag 15 juli op de Groespeelweg in Mill.

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Strik Racing