Brian Bogers keert terug op een GasGas

Brian Bogers keert terug op een GasGas
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Na drie seizoenen, en drie verschillende merken, bij Standing Construct Racing zal Brian Bogers in 2024 uitkomen voor een Brits team. De Brabander heeft een contract getekend, voor 1 seizoen met een optie voor 2025, bij REVO Racing dat een deal heeft gesloten met GasGas UK. Bogers zal actief zijn in het FIM wereldkampioenschap MXGP en het DirtStore British Championship MX1. Het afgelopen Grand Prix seizoen verliep moeizaam voor ‘BB189’ die genoegen moest nemen met de 15e plaats in de eindstand.

De in Maleisië geboren Ethan McKenzie-Lane zal gaan uitkomen in de MX2 klasse, Billy Askew zal actief zijn in het EMX250.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: GasGasUK

LEES MEER  Lotte van Drunen wint opnieuw de Zwarte Cross

Uw reacties

Ook te lezen