X

Motul presenteert NGEN oliën, de nieuwste innovatie

Motul produceert al 170 jaar hightech oliën. Het maakt deel uit van het DNA van het merk om nieuwe uitdagingen aan te gaan en altijd de beste prestaties te bieden. Het nieuwe NGEN-assortiment markeert een nieuwe fase in de geschiedenis van de topklasse motoroliën van het merk, waarbij duurzame ontwikkeling nu een integraal onderdeel van de vergelijking vormt.

Het NGEN-gamma bestaat uit geregenereerde motoroliën.

Terwijl ze voor hybride auto’s worden gemaakt op basis van biologische grondstoffen, worden ze voor het gamma voor tweewielers geregenereerd. Deze oliën zijn zorgvuldig geselecteerd en gecombineerd om de prestaties op het verwachte niveau te houden. Dit helpt de CO2-uitstoot te verminderen, van het productieproces tot de levensduur in de motor, via de 50% gerecyclede plastic fles. In het besef dat de wereld voor ongekende uitdagingen staat, is het voor Motul essentieel om de afhankelijkheid van ruwe olie te verminderen om de CO2-uitstoot te verminderen en te anticiperen op toekomstige milieuregelgeving.

Voor de NGEN 5 en NGEN 7 motorfietsen.

De serie bestaat uit de NGEN 5 voor dagelijks gebruik, die soepel schakelen, geoptimaliseerd brandstofverbruik en gemakkelijk starten biedt, en de NGEN 7 voor sport en prestaties, die een snelle motorreactie, sterke grip op de koppeling en weerstand tegen hoge temperaturen biedt. NGEN 5 en 7 voldoen aan de nieuwste API-normen en zijn officieel JASO MA2 gecertificeerd.

Over Motul 

Motul is een Frans bedrijf van wereldklasse, gespecialiseerd in de formulering, productie en distributie van hoogwaardige motoroliën (voor tweewielers, auto’s en andere voertuigen) en oliën voor de industrie via MotulTech. Motul wordt al 170 jaar unaniem erkend voor de kwaliteit van zijn producten, zijn vermogen om te innoveren en zijn betrokkenheid op het gebied van concurrentie, en wordt ook erkend als de specialist in synthetische oliën. Al in 1971 was Motul de eerste fabrikant die 100% synthetische oliën formuleerde voor automotoren, 300V olie, met behulp van estertechnologie en afgeleid van de luchtvaartindustrie.

In de loop der jaren heeft Motul ervaring opgedaan als officiële leverancier van talloze raceteams en fabrikanten en samen met hen bijgedragen aan de technologische ontwikkeling van de motorsport. Door circuits en motorsportwedstrijden over de hele wereld als levend laboratorium te gebruiken, hebben de consumentenproducten die vandaag in de schappen liggen er allemaal direct van geprofiteerd in termen van prestaties, betrouwbaarheid en efficiëntie.

Motul ondersteunt teams in internationale competities zoals MotoGP, 24 uur van Le Mans, FIA World Endurance Championship, Super GT, Drift, GT World Challenge Europe, MotoGP, World Superbikes, MXGP, FIM World Endurance Championship, Supercross, IOM TT, Rallycross, Dakar Rally, Goodwood Revival, Le Mans Classic en nog veel meer.

Aanbevolen verkoopprijs :
17,94 euro NGEN 5 1 liter
24,50 euro NGEN 5 1 liter

Contact België: BIHR –  www.mybihr.com