Een nieuw trio aan het roer van de 12 Heures de la Chinelle

Een nieuw trio aan het roer van de 12 Heures de la Chinelle
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Deze zomer viert de 12 Uur van La Chinelle zijn 44e verjaardag. Een nieuwe editie van de beroemdste off-road endurance race op de Belgische kalender wordt gemarkeerd door de komst van een nieuw team aan het hoofd van de organisatie. Of eigenlijk drie teams.

Een evenement als de 12 Uren van La Chinelle vraagt veel organisatorische middelen en expertise. Daarom bundelen dit jaar drie ervaren teams hun krachten om ervoor te zorgen dat het evenement tienduizenden motorsportfans blijft boeien.

Nadat Concept See en Rudy Noël de afgelopen twee edities het stokje overnamen, nemen David Rossomme en zijn bedrijf Event See de algehele coördinatie van het evenement op zich. Hun expertise in eventmanagement zorgt ervoor dat het evenement alle professionaliteit krijgt die het nodig heeft om een succes te worden.

Op sportief gebied zullen andere specialisten zich inzetten voor het welslagen van het evenement, aangezien dit aspect van de organisatie is toevertrouwd aan de Moto Club de Dinant, die geen introductie nodig heeft in de endurowereld.

Ten slotte, omdat La Chinelle ook een groot feest van motorrijden is, heeft Event See zijn partner Go Team belast met de animatie en het beheer van de verschillende receptieruimtes.

Een sterk trio om het succes van de 44e Chinelle en alle volgende te garanderen. We kijken ernaar uit om jullie op zaterdag 10 augustus op de esplanade van Franchimont te zien.

Foto: Gino Maes

Uw reacties

Ook te lezen