X

Ivo Monticelli in 2024 naar Beta Factory Racing

Betamotor gaat door met zijn MX-project en na de introductie van de nieuwe RX 450 op EICMA, sluit het bedrijf een contract af met Ivo Monticelli om het team te completeren dat volgend jaar zal deelnemen aan het MXGP motorcross wereldkampioenschap. Hij wordt ploegmaat van de Brit Ben Watson.

De 29-jarige Ivo Monticelli uit Ancona, Italië, bezit een Italiaanse MX2-titel, evenals ervaring in de Amerikaanse Supercross en in de Motocross of Nations met het Italiaanse team, en meer dan tien jaar actieve deelname aan het WK motorcross, ook als officiële rijder.

Ivo Monticelli: “Het weer op een officiële motor stappen is een geweldige kans die ik met veel enthousiasme heb aangegrepen, ook omdat ik het MRT Team en hun passie en professionaliteit al ken, aangezien ik in het verleden meerdere jaren met hen heb geracet. We hebben een druk testschema dat ons zal helpen om ons optimaal voor te bereiden en in de beste conditie te komen voor de Italiaanse Internationals en de start van het wereldkampioenschap. Ik zal ook deelnemen aan enkele rondes van de Italiaanse Prestige-serie, en ik kan niet wachten om op de motor te stappen!

Beta en Team MRT zijn klaar voor een nieuw opwindend seizoen, veel succes voor Ivo en Ben van het hele team!

Foto: Beta Factory Racing