X

Schrijf nu in voor de 2024 Yamaha YZ bLU cRU Cup

Ook volgend jaar is er de Yamaha YZ bLU cRU Cup her en der in Europa voor de jonge talentjes op de blauwe machine. De inschrijvingen staan open voor de  2024 YZ125, YZ85 and YZ65 bLU cRU FIM Europe Cups. 

Na het geweldige succes van de YZ SuperFinale van dit jaar is Yamaha verheugd om jonge bLU cRU-rijders een nieuwe kans te bieden voor één van de 120 plaatsen aan de start van de YZ bLU cRU FIM Europe Cup SuperFinale van 2024, die plaatsvindt tijdens het grootste en meest bekeken evenement van het seizoen, de Monster Energy FIM Motocross of Nations.

Schrijf u hier in!

Niet alleen krijgt elke jonge rijder die zich inschrijft de unieke kans om naast zijn idolen voor een massaal publiek te racen, maar één rijder in elke klasse van de YZ-cup wordt ook geselecteerd om waardevolle ondersteuning van Yamaha Motor Europe te krijgen voor het raceseizoen van 2025.

Het off-road bLU cRU-jeugdprogramma staat open voor rijders die racen met een YZ125, YZ85 of YZ65 in een van de goedgekeurde nationale kampioenschappen, waar ze gedurende hun respectieve seizoenen bLU cRU-punten verzamelen tijdens het racen. De beste 40 rijders in elke klasse worden dan uitgenodigd om deel te nemen aan de SuperFinale.

Tijdens de SuperFinale krijgen de beste drie rijders uit elke klasse en met twee zorgvuldig geselecteerde wildcards uit elke categorie, een uitnodiging voor de prestigieuze bLU cRU Masterclass aan het einde van het seizoen.

Foto’s: Yamaha Europe