De 44ste editie van de 12 Heures de la Chinelle in augustus

De 44ste editie van de 12 Heures de la Chinelle in augustus
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De 12 Uur van La Chinelle gaat voor de 44ste keer van start op zaterdag 10 augustus 2024 om middernacht . Een honderdtal machines start dan vanaf de esplanade van Franchimont. De wedstrijd werd destijds in het leven geroepen door Joël Robert.

Voor het 3de jaar zal het Concept See team, geleid door Rudy Noël, aan het roer staan om dit grote zomerevenement tot een succes te maken. Op het programma van La Chinelle staan naast de legendarische 12 Uren ook de Mini-Chinelle en de Vintage evenementen op zaterdag.

Vergeet niet het weekend van 10 en 11 augustus in je agenda te zetten!

Foto: Gino Maes

Uw reacties

Ook te lezen