Steve Holcombe zit momenteel zonder werkgever

Steve Holcombe zit momenteel zonder werkgever
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De geruchten die sinds november rondgingen zijn dus waar: Steve Holcombe verlaat Beta. Dat werd eerder per ongeluk bekend gemaakt tijdens een productpresentatie op de EICMA-beurs in Milaan.

Het is met ongeloof dat het nieuws binnenkomt bij de enduro liefhebbers: Holcombe schonk Beta sinds 2016 maar liefst 9 wereldtitels. Intussen in Nathan Watson aangetrokken door het team om in 2024 voor het Italiaanse merk te rijden.

Wat Holcombe zelf gaat doen is niet geweten alhoewel er heel wat geruchten zijn. Sommigen maken gewag van Honda RedMoto om op die manier te azen op een E1-wereldtitel. De stap naar dit team zou, indien het een contract van één jaar behelst, voeding geven aan een ander gerucht: Dat Holcombe vanaf 2025 zou worden opgenomen in het enduroteam van Triumph.

Steve Holcombe heeft nog niks laten weten maar dat nieuws laat wellicht niet lang op zich wachten.

Uw reacties

Ook te lezen