Zuhal Demir komt met tussenoplossing: Lommel moet niet sluiten

Zuhal Demir komt met tussenoplossing: Lommel moet niet sluiten
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De zucht van verlichting vanuit Lommel was vandaag groot. Na de noodkreet van Jaak Vanvelthoven en Johan Boonen eerder deze week komt minister van Omgeving Zuhal Demir met een tussenoplossing. Die zal er voor zorgen dat Lommel de deuren niet hoeft te sluiten op 1 januari.

Het circuit moest een bijstellingsprocedure aanvragen bij de provincie maar die kan maanden op zich laten wachten. Daar wordt nu een mouw aan gepast met een technische aanvulling op de vergunning. In een video op TV Limburg laat een emotionele Jaak Vanvelthoven zijn waardering voor de ingreep van de minister blijken. Eerder deze week liet Vanvelthoven een noodkreet horen vanwege het feit dat de opgelegde norm van 112 dB vanaf 1 januari niet kan gehaald worden.

LEES MEER  Van Dam profiteert van afwezigheid Van der Werff

Uw reacties

Ook te lezen