Glenn Janssens wordt de bakkenist van Wereldkampioen Vanluchene!

Glenn Janssens wordt de bakkenist van Wereldkampioen Vanluchene!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Zojuist is bekend geworden dat Glenn Janssens de nieuwe bakkenist is geworden van Marvin Vanluchene! Hiermee verdedigd een compleet Belgisch duo de WK Zijspancross-titel in 2024.

Glenn Janssens is geen onbekende in de zijspanwereld. Aan de zijde van Julian Veldman pakte Janssens in 2021 al de bronze WK-medaille. Na zijn schouderblessure in 2022 besloot Janssens de helm aan de wilgen te hangen. Dat blijkt sinds vandaag dus toch een tijdelijk karakter te hebben! Na het noodgedwongen stoppen van Nicolas Musset als bakkenist heeft Vanluchene een week na dat vervelende nieuws nu een veel belovende vervanger geworden. De altijd goedlachse Glenn Janssens vormt zo samen met de sympathieke Vanluchene een volledig Vlaams team die met hand en tand de #1 plaat zullen verdedigen.

LEES MEER  Tim en Sem Leferink winnen allereerste GP heat ooit maar starten helaas niet meer in de 2e heat!

Uw reacties

Ook te lezen