X

Steun MC Lille en teken de petitie

Het nieuws sloeg vorige week in als een kruisraket: MC Lille verliest zijn omgevingsvergunning omdat enkele inwoners van Lille samen met VZW Natuurpunt naar de Raad voor Vergunningsbetwistingen trok met als dramatisch gevolg de onmiddellijke sluiting van het circuit. De motorcrossgemeenschap wordt al jaren murw geslagen door procedureslagen en kon tot op heden geen enkel weerwerk bieden. 

Sinds het nieuws rond het dossier van MC Lille lijkt er nu wel beweging te komen en wordt er met veel emotie gereageerd vanuit alle richtingen. Hoe penibel de situatie is kan omschreven worden in slechts enkele woorden: Alleen Lommel en Genk zijn op dit moment beschikbaar terwijl Vlaanderen destijds veel meer motorcrosscircuits kende.

Zo steun je MC Lille

De personen die de petitie starten wisten het volgende te vertellen over de problematiek rond de motorcrosscircuits: “België telt duizenden motorcrossers. Voor deze mensen is het terrein MC Lille onmisbaar! Op deze manier wil ik aantonen hoeveel mensen betrokken zijn met MC Lille. Deze petitie wil ik doorgeven aan de vrijwilligers van MC Lille waar dan, hopelijk, verder actie mee ondernomen kan worden. Op deze manier kunnen wij als rijders ons steentje bijdragen.

Vergeet je stem niet te bevestigen via e-mail. Mogelijk vindt u deze in de SPAM. Dit is de link naar de petitie.