X

Scott Verhoeven over zijn eerste keer Le Touquet

Iedereen die er ooit ging kijken of meedeed kan het bevestigen: De Enduropale du Touquet is een brutale wedstrijd vol met soms letterlijk te nemen valkuilen. Nederlander Scott Verhoeven trok voor het eerst naar het strand van Paris Plage en deed er mee in de klasse Juniors.

Verhoeven nam een goede start in de anderhalf uur durende wedstrijd en kwam al snel voorbij op de vijfde plaats. Dat was ook zijn positie toen de wedstrijd werd afgevlagd. Het is een geslaagd debuut voor de Nederlander in de zware strandrace. In de eindstand van het Frans zandkampioenschap eindigde hij op de 30ste plaats na een wisselvallig seizoen.

Scott Verhoeven:Ik ben blij met dit resultaat in Le Touquet temeer omdat ik toch moeilijk cfs-seizoen kende. Een vijfde plek in zo een zware race is een opsteker en ik leer veel bij op die manier. Het is mijn eerste seizoen 250cc en ik voel me steeds comfortabeler op mijn Honda CRF250. Ik kreeg steun van Team Honda SR Motoblouz en Honda Frankrijk waarvoor mijn oprechte dank. Ik ga me nu focussen op de Dutch Masters, Het Frans kampioenschap en ik doe ook enkele EMX250-wedstrijden dit jaar.